Foto: pr

Watersportvereniging Giesbeek zoekt zeilinstructeurs

WSV Giesbeek zoekt zeilinstructeurs (m/v, jong/oud) ter versterking van ons vrijwilligersteam.

Regio - Spreekt het je aan om zeilles te geven aan kinderen variërend in leeftijd van 8 tot 18 jaar, en heb je tijd om in de avonduren of op zaterdagochtend les te geven, dan komen we graag met jou in contact. Geef je liever zeilles aan volwassenen dan kan dat ook. Aan hen geven we les in Lasers en Valken.

Zeilervaring is vereist, het hebben van je vaarbewijs 1 en je zeildiploma CWO 1 of 2 is gewenst maar niet verplicht. Voorop staat dat je plezier beleeft aan het geven van zeilles en zo de deelnemers enthousiasmeert voor de zeilsport.
Zeilinstructeursopleiding

Heb je belangstelling, zeilervaring, ben je 16 jaar of ouder maar heb je niet het vereiste zeilinstructeursdiploma? Geen nood. WSV Giesbeek verzorgt in het najaar een 2-daagse opleiding zeilinstructeur niveau 2 op 16 en 29 september. Onderdeel van de opleiding is ook de training Rescue Varen die we in het voorjaar geven op 27 mei aanstaande.

Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van de opleiding, maar je moet wel lid zijn of worden van onze watersportvereniging. Daarnaast verwachten we dat je aanstaand voorjaar meehelpt bij het geven van de zeillessen.
Informatieavond

Voor belangstellenden organiseren we een informatieavond op maandag 14 mei aanstaande van 19.30 tot 21.00 uur bij WSV Giesbeek (Havenweg 4, 6987 EG Giesbeek). Graag vooraf aanmelden bij Andries Jan Oosterhof via andries.jan.oosterhof@wsvgiesbeek.nl of 06-55276786.

Meer berichten