Humanitair transport binnenkort van start

''En nu… ja eindelijk nu…het is zover… de nieuwe site van Stichting 4WDCARE is klaar! Tjonge tjonge, we zitten er wel eens een klein beetje naast, maar de tijdsinschatting die nodig is voor het bouwen en invullen van de site was wel erg onderschat. 

Valburg - We zijn niet voor perfectie gegaan, maar hadden er wel een beetje last van. We wilden het echt mooi maken. Leuk was ook de verhalen uit de 'oude doos' te lezen en te actualiseren. Dan zie je pas hoe enorm veel werk, met heel veel mensen, de afgelopen jaren in Bosnië verzet is. Maar nu…ja, nu het zover is… is het aan u om te beoordelen of wij in onze missie geslaagd zijn. Wij zouden het erg waarderen als u de site bekijkt en ons uw mening geeft.
Stichting 4WDCARE vindt dat wij allen een verantwoording hebben als mens om te zorgen voor mensen. Dit doen wij door de kwetsbare mensen in onze samenleving te ondersteunen onder de naam 'mensen zorgen voor mensen' en door jaarlijks een 4x4-hulptransport te organiseren onder de naam '4WD supporting Bosnia'.
Drijvende kracht is Hans Saris. ''Ik run in Valburg een autobedrijf wat gespecialiseerd is in terreinauto's: SARIS 4×4.nl. Ik ben ik 1998 gevraagd door een andere stichting om met een stoere 4×4 en een grote aanhanger mee te gaan in een konvooi naar Kroatië. Dat heeft zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik met een aantal vrijwilligers transporten ben gaan organiseren naar Bosnië.''
''Binnenkort, op vrijdag 11 mei, gaat het humanitair transport 2018 van start. Op 20 mei komen we terug. Het is ongelooflijk, maar het enthousiasme voor deze transporten blijft erg hoog. Wij zitten nu op negen 4X4 auto's en ruim twintig mensen die meegaan. Wij gaan een groot aantal gezinnen voorzien van hulpgoederen en bij zes gezinnen gaan we de handen uit de mouwen steken. De uitdaging voor deze reis is het meenemen en monteren van een professionele koelcel. Deze zal geplaatst worden in ziekenhuis/verpleeghuis Emmaus.
Website: stichting4wdcare.nl. Adres: Kerkstraat 30, Valburg. 


 

Meer berichten