Logo debetuwe.net


Foto: PAX Kinderhulp

Gezocht: vakantieouders gezocht kansarme kinderen

Pax Kinderhulp zoekt in de regio’s Arnhem, Liemers, Betuwe, e.o. gastgezinnen die in de periode van 14 juli t/m 3 augustus 2018 een Berlijns kind een onvergetelijke vakantie willen geven. Het gaat om kinderen van 5 t/m 12 jaar die vanwege problemen van vooral sociaaleconomische aard geen normaal gezinsleven kennen.

Regio - Mensen die er sociaaleconomisch slecht voorstaan, hebben te maken met werkloosheid en sociale vereenzaming, wat vaak gepaard gaat met armoede en weinig toekomstperspectief.

Kinderen zijn hier vaak de dupe van en groeien op in onzekerheid zonder de liefde en aandacht waar ieder kind recht op heeft.

Een vakantie kan voor een Berlijns kind een lichtpuntje betekenen in het grijze bestaan van alledag. De waarde van drie weken huiselijke gezelligheid, aandacht, geduld en liefde, laat zich vooral uitdrukken in ‘bagage voor later’. De mogelijkheid bestaat de kinderen vaker uit te nodigen en een langdurige band op te bouwen.

Belangstellenden kunnen bellen met 06-20727975 Joke Zijtveld of 06-54755764 Marga ten Dolle, zodat een afspraak gemaakt kan worden voor een vrijblijvend informatief bezoek.

Voor verdere informatie: www.paxkinderhulp.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox