Foto: De Zonnebloem Elst

Geslaagd dagje 'Hollands Venetië'

Op 14 mei vond het jaarlijks dagje uit van ‘De Zonnebloem Afdeling Elst' plaats.

Elst - Meer dan 40 van onze gasten stapten –begeleid door vrijwilligers- in de rolstoelgeschikte bus van ‘Betuwe Express’, om via een aantrekkelijke route naar Giethoorn te rijden. Daar gearriveerd schoof eenieder aan tafel voor een prima verzorgde koffietafel. Na de lunch kon worden ingescheept voor een rondvaart van meer dan een uur door het mooie Giethoorn en dito omgeving.
Terug bij de aanlegsteiger werd iedereen opgewacht met koffie en gebak, waarna afscheid van Giethoorn moest worden genomen en de terugreis naar Elst werd ingezet.
Zowel de Zonnebloem Afd. Elst als onze gasten kunnen terugzien op een zeer geslaagde en zonovergoten dagje Giethoorn.

De Zonnebloem Afdeling Elst
Onze afdeling Elst kent meer dan 35 vrijwilligers die door bezoekwerk het contact met onze deelnemers onderhouden om zo hun verbinding met de buitenwereld in stand te houden. Meerdere keren per jaar worden er leuke activiteiten voor onze gasten georganiseerd. Lijkt het u leuk om (bijv.) een keer per week een van onze deelnemers te bezoeken? Gewoon voor een praatje, een kopje koffie, een spelletje, een korte wandeling of een bezoekje aan de wekelijkse markt? Of mee te helpen bij onze activiteiten? U bent meer dan welkom!!
Wilt u ook gast van De Zonnebloem Afd. Elst worden?

Neem ook dan contact op met Lidy (0481-373504) of Emmy (0481-375228)

Meer berichten