Lekker naar de bioboer

Het is weer zover:  op zaterdag 16 en zondag 17 juni kun je terecht voor allerlei leuke activiteiten op ruim 100 biologische boerderijen in Nederland tijdens Lekker Naar de BioBoer. Ook in Gelderland is er van alles te beleven.

Regio - Dit jaar kunnen kids leuke boerderijchallenges doen zoals kruiwagen- en melkraces. Natuurlijk is er ook van alles te zien en doen voor  (groot)ouders. 
Ook op andere biologische boerderijen in de buurt zijn er rondleidingen, boerenmarkten, workshops en proeverijen. Alle deelnemende bedrijven zijn terug te vinden op www.lekkernaardeboer.nl/zoekeenboerderij. Daar staan ook de openingsdagen en -tijden. Geniet mee van tevreden koeien, modderige biggen en volle akkers met gezonde groenten. 

Biologisch, eerlijk en puur
Biologisch groeit! En dat is logisch, want biologisch is niet alleen lekker, maar ook gegarandeerd diervriendelijk, milieuvriendelijk, zonder kunstmatige toevoegingen en gentechvrij.
Het officiële keurmerk voor biologische voeding geeft aan dat het product voldoet aan Europese normen, die streng gecontroleerd worden. Tijdens het Lekker naar de BioBoer weekend kan het publiek zien en ervaren dat de hele keten achter een product (van boer tot bord) echt biologisch is. 
Voor de fietsers zijn er tijdens het weekend ook fietstochten uitgestippeld. Er zijn meer dan 30 fietstochten uitgestippeld vanuit de stad naar de boer in de buurt. Op www.lekkernaardebioboer.nl/fietsroutes zijn de routes te vinden.
 
 

Meer berichten