Elster mannenkoor
Elster mannenkoor (Foto: Anneieke van Toor)

Elster Mannenkoor organiseert Scratch

Op zondag 24 juni zal het koor in het kader van zijn 50 jarige bestaan de inwoners van de Overbetuwe een muzikale middag aanbieden. De middag vindt plaats op het plein voor het gemeentehuis in Elst.

Elst - Hieraan werken meerdere mensen mee zoals het Wereld Vrouwenkoor en Dick van Altena om er maar eens twee te noemen. Maar we vinden eigenlijk dat er ook nog plaats is voor meer mannen dan die van het koor alleen. Daarom organiseren wij een Scratch. Dit houdt in dat wij die dag enige tijd voor aanvang met nog meer mannen enkele liederen willen oefenen, die we dan later samen ten gehore zullen brengen. Wat is er nou zo leuk aan een scratch? Het beetje onzekerheid van kan ik dit wel, de spanning voor de uitvoering en dan de ontlading erna: wat een belevenis. Daarom mannen uit Overbetuwe en haar omgeving, neem onze uitnodiging aan en doe mee. Het kost u weinig tijd en geeft veel plezier.

Wij zijn jarig dus vier, maar vooral zing met ons mee.

U kunt zich aanmelden bij onze secretaris: Adriaan van Egmond. Graag uiterlijk 18 juni.

Mailadres: domusadriani@kpnmail.nl dit onder vermelding van uw naam en mailadres. Via hem krijgt u nadere informatie , zoals de muziek over tijd en plaats.

Meer berichten