Koor Joy
Koor Joy (Foto: n.v.t.)

Koor Joy zoekt dirigent

Al meer dan 10 jaar is koor Joy het middenkoor van Nijmegen Dukenburg. Wat begon als een klein vriendenclubje dat van zingen en gezelligheid hield, is uitgegroeid tot een enthousiast koor van ongeveer 20 zangeressen tussen de 20 en 45 jaar.

Nijmegen - Elke vrijdagavond komt Joy bij elkaar om zingend het weekend in te gaan. Ongeveer eens per maand zijn zij te horen in een protestantse of katholieke viering in de Ontmoetingskerk.

Zoals je aan de naam al kunt horen, staat het plezier in de muziek voor dit koor voorop. Toch slaagt het koor er altijd in om iets moois neer te zetten. Joy heeft een uiteenlopend repertoire, waardoor het een breed publiek trekt. Zo zingen ze naast klassieke, kerkelijke nummers ook veel black gospel. Maar ook popnummers komen regelmatig aan bod.

De huidige dirigent begeleidt Joy vanachter de piano. Helaas zal hij binnenkort stoppen en dus is dit koor hard op zoek naar iemand die met deze gemotiveerde groep muziek wil gaan maken. Meer informatie hierover is te vinden op de website http://joy.ontmoetingskerk.net/

Joy heeft plezier in het zingen en straalt dat ook uit. Muziek verbindt mensen. Daarvan is Joy het bewijs.

Meer berichten