Eshofmarkt
Eshofmarkt (Foto: Eshofmarktcommissie )

Zaterdag 23 juni Eshofmarkt in Elst

Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert buurtvereniging De Eshof alweer voor de 39e keer de jaarlijkse uitgebreide rommelmarkt op de Speelweide aan De Savornin Lohmanstraat in Elst, van 10.00 uur tot 14.30 uur.

Elst - Het wordt weer een gezellige dag waar iedereen wel iets van zijn of haar gading kan vinden. Meubels, brocante, service, kleding, elektra, muziek, speelgoed, boeken, enz. Voor de kinderen is er een groot luchtkussen, schminken en zijn er kleine spelletjes. Voor de lekkere trek is er heerlijk appelgebak van Droom, verse haring en worden er diverse snacks vers klaar gemaakt. En voor diegene die van een gokje houden is er het Rad van fortuin met mooie prijzen.

De netto opbrengst van de markt gaat elk jaar naar ontwikkelingsproject. Dit jaar is dit Stichting Twiga. Zij helpen kansarme kinderen in Mto wa Mbu, Tanzania, naar een betere toekomst door het aanbieden van onderwijs en daarna bij het vinden van werk of bij het opzetten van eigen activiteiten. Met de bijdrage wil de Stichting investeren in nieuwe zonneboilers en een aantal verouderde zonnepanelen. Hierdoor kunnen de kinderen die ze helpen warm douchen en wordt computeronderwijs en verlichting op het terrein mogelijk. Voor meer informatie over het project kijk op www.stichting-twiga.nl Op de markt heeft de stichting een kraampje waar vrijwilligers meer kunnen vertellen over het project,

Dus: komt allen en neem vooral vrienden, familie en kennissen ook mee! Voor meer informatie kijk op www.eshofelst.nl

Meer berichten