Foto: pr

De voetveren gaan weer dagelijks varen

Na een zeer succesvolle start van het vaarseizoen waarbij ze alleen in de weekeinden in de vaart waren wordt er vanaf zaterdag 16 juni door alle fiets- en voetveren van Uit®waarde weer dagelijks gevaren.

Regio - Onze pontjes zijn te vinden over de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), over de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), over de Rijn (Rhenen-Lienden, Renkumse Veer en Liniepont) en over de Linge (Galgenwaard-Heukelum).
Volgens het vaarschema wordt er dit jaar tot en met zondag 16 september dagelijks gevaren van 10.00 – 18.00 uur. Daarna varen we nog de laatste twee weekenden van september en wordt het verenseizoen afgesloten.
Het blijft mogelijk contactloos te pinnen op vier voetveren (Rhenen-Lienden, Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden). Dit zorgt, vooral op de drukke dagen, voor een snellere doorstroom.
 
Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl. Volg ons ook via FB en Twitter.
 

Meer berichten