Nicolas zoekt gastgezin in Elst of omgeving

Eind augustus 2018 is het voor verschillende buitenlandse studenten zover: ze komen naar Nederland voor een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. De 16-jarige Nicolas komt op 25 augustus naar Nederland met uitwisselingsorganisatie Travel Active en hij is ingedeeld in Gelderland.

Elst - We weten al dat hij welkom is op het Lyceum Elst. We zijn daarom op zoek naar een gastgezin in Elst (of op fietsafstand) dat het leuk vindt om hem een warm thuis te bieden.

Nicolas stelt zich voor
"Mijn naam is Nicolas en ik ben op dit moment 16 jaar. Ik woon in Brazilië, samen met mijn moeder Priscilla, stiefvader Igor en onze hond. In het weekend gaan we graag met z'n allen op pad. We gaan dan vaak lunchen, fietsen, spelen bordspelletjes en kijken tv. Sporten vind ik een belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik kijk niet alleen naar sport, maar doe ook aan verschillende sporten zoals voetballen, boxen, fietsen en hardlopen. Ik ben dol op honden en neem mijn eigen hond elke middag mee voor een korte wandeling. Het zou daarom extra leuk zijn als jullie ook hond hebben, maar het is natuurlijk niet belangrijkst. Reizen doe ik graag en dan natuurlijk vooral naar plekken waar ik nog niet ben geweest. Ik vind het erg interessant om historische plekken te bezoeken."

Bent u geschikt als gastgezin?
Veel gastgezinnen die deelnemen aan het programma zijn nieuwsgierig naar de leefgewoonten van iemand uit een ander land of vinden het leuk om ook hun eigen kinderen een stukje buitenlandse cultuur mee te geven. U draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gezin, maar ook voor de internationale student die zijn/haar eigen horizon enorm verbreedt. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een Regio-coördinator van Travel Active.

Het gastgezin voor Nicolas dient uit een huishouden van minimaal 2 personen te bestaan. Bij een culturele uitwisseling gaat het vooral om de betrouwbaarheid, gezelligheid en het enthousiasme binnenshuis. Travel Active vindt het belangrijk dat u als gezin open staat voor een andere cultuur en een culturele ervaring.

Meer informatie?
Wilt u Nicolas, of een andere internationale student, een thuis bieden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team van Travel Active. Telefoonnummer: 020 – 7372062 of e-mail: highschoolholland@travelactive.org.

Meer berichten