Foto:

Nieuw kantoor voor WEA Deltaland in Kesteren

WEA Deltaland Accountants & Adviseurs heeft zijn intrek genomen in een nieuw kantoor. Wel op dezelfde plek: Schenkhofstraat 6a in Kesteren.

Kesteren - De officiële opening van hert nieuwe kantoor van WEA Deltaland stond afgelopen donderdag op de agenda. Wethouder Van Someren van de gemeente Neder-Betuwe werd er voor uitgenodigd, net als verschillende cliënten en vennoten en medewerkers van de maatschap WEA Deltaland.

In het nieuwe kantoor in Kesteren wordt gewerkt vanuit een nieuwe en frisse omgeving, zo is de insteek. De oude vestiging is inmiddels gesloopt en de nieuwe locatie is modern, heeft een fijne akoestiek en is daarom voor de medewerkers een zeer fijne werkplek, meldt WEA Deltaland. WEA Deltaland Kesteren is één van de zes vestigingen uit de WEA Deltaland Maatschap en is voor velen bekend als Waverijn. Sinds januari 2014 zijn WEA en Waverijn samen verder gegaan als WEA Deltaland. Het kantoor aan de Schenkhofstraat verzorgt administraties, BTW-aangiften en jaarverslagen, maar ook bedrijfsadvies, bedrijfsfinanciering, HR-advies en salarisadministratie. WEA Deltaland Kesteren is gericht op mkb, agro en de boomkwekerij-sector.

Meer berichten