kinderen gekleed in safarikleding bij themabord
kinderen gekleed in safarikleding bij themabord (Foto: shutterstock)

Kinderspeelweek Elst 2018: Wij gaan op Safari!

Elst - De voorbereidingen zijn al in volle gang. Editie 2018 van de Kinder Speelweek Elst belooft weer een spetterend weekje vol actie, fantasie en plezier te worden. Het traditionele ‘huttenbouwen’ start, met aanwezigheid van de Scouting Elst, op zondag 12 augustus om 13.30 uur op het sportveld naast De Helster in Elst.

De Kinder Speelweek Elst is een meerdaags evenement dat voor kinderen van 5 t/m 12 jaar wordt georganiseerd. De kinderen kunnen dan hutten bouwen, sporten, knutselen, enz. Dit alles met als doelstelling de kinderen een leuke afsluiting te geven van hun zomervakantie. Verder is het sociale samenzijn, samen bouwen, het leren met elkaar omgaan van groot belang voor de kinderen, zo dat zij met iedereen om leren gaan. Ook is deze week belangrijk voor die kinderen die niet op vakantie zijn geweest, dit geeft toch een feestelijk tintje aan hun vakantie. Dit alles wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Helpende handjes

Omdat het elk jaar weer een hele opgave is om voldoende vrijwilligers te vinden wil het bestuur van de KSE graag in contact komen met enthousiaste mensen die zich deze dagen willen inzetten voor het plezier van de kinderen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met Bettina ten Westenend op 06-11427360 of stuur een mail naar: kinderspeelweekelstgld@gmail.com. We rekenen op uw hulp!

Voor kinderen van alle Elster basisscholen

Op alle basisscholen in Elst zal aandacht worden besteed aan deze jaarlijkse happening voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Hiervoor stelt de KSE folders en posters beschikbaar met daarop alle informatie. Je kunt op het veld bijvoorbeeld al een weekkaartje kopen voor 10,00 euro. Dan ben je elke dag welkom bij de KSE. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om per dag aan te schuiven. De KSE 2018 duurt van 12 t/m 16 augustus. Prijzen en tijden staan op de folder en natuurlijk op Facebook: www.facebook.com/kinderspeelweekelst.

Leuke activiteiten

Tijdens de KSE2018 is er van alles te doen voor de kinderen. Van springkussen tot bootcamp, van knutselen tot zwemmen en van Sport & Spel (o.a. Safari-Fun en een TalentenShow) tot hutten bouwen. Uiteraard krijgen de kinderen elke dag een heerlijke traktatie en staat er op donderdag een heuse frietkar! Kortom, teveel om op te noemen!

Wie op de hoogte wil blijven over de Speelweek kan het beste de pagina op Facebook liken en volgen (www.facebook.com/kinderspeelweekelst). Hierop worden regelmatig berichten geplaatst.

Meer berichten