Beleef de Vierdaagse samen met Harm Edens

Regio – Omroep Gelderland dompelt zich van 16 tot en met 20 juli weer volledig onder in het wereldberoemde wandelevenement van Nederland, de Nijmeegse Vierdaagse. Dit jaar zijn wij op zoek naar de leukste verhalen.

 

Op locatie
Wil jij jouw verhaal delen of wil je ons gewoon gezellig te woord staan? Zoek ons dan op tussen 07.00 en 08.00 uur in Slijk-Ewijk (Tielsestraat), in Alverna (Heumenseweg), in Malden (bij zorgcentrum Malderburch) en in Overasselt (Sint Walrickweg 5). Daar doet Harm Edens live verslag. Daarnaast vind je Radio Gelderland op het vernieuwde radiopodium op de Wedren, waar we dagelijks live verslag doen tussen 15.00 en 17.00 uur. Tevens is het een heerlijke plek om even bij te komen van het wandelen en aanmoedigen.

Assistentie
Naast een uniek verhaal zijn we ook op zoek naar assistentie. Wij zoeken een lokale weerman/vrouw, een koffiejuf/meester en een toiletjuf/meester. Lijkt het jou leuk om te helpen? Neem dan contact met ons op via 4daagse@gld.nl en wie weet word jij wel de helpende hand van Harm Edens. Wil je niets missen van de Vierdaagse? Kijk dan iedere dag vanaf 17.20 uur naar het Vierdaagse Journaal (daarna ieder uur herhaald). We zien je graag tijdens de Vierdaagse!

Meer berichten