Wethouder Rob Engels duwt Lia over een struinpad op Landerij de Park
Wethouder Rob Engels duwt Lia over een struinpad op Landerij de Park (Foto: jeanne Verdijk)

Struinen per rolstoel, u kunt er nu een lenen

Overbetuwe - Lia van de Kaa heeft zich op zondag 1 juli met een speciale Struinrolstoel, de Wombat, door Landerij de Park laten rijden, door wethouder Rob Engels. Hiermee is het startsein gegeven van de gratis uitleen van deze all-terrain rolstoel in de Overbetuwe. Met deze rolstoel rijd je makkelijk over ruig of zanderig terrein.

Zo wil de SGO, in samenwerking met de firma Offtheroadwheels uit Oosterhout, iedereen met een mobiliteitsbeperking in de Overbetuwe de mogelijkheid bieden om ook eens een stukje verder te komen dan de geijkte paden. Om weer eens het water in te gaan of over het strand te kunnen rijden, met de kinderen mee te kunnen… Of op een stil plekje in de natuur te komen. Het betreft een proef tot 1 oktober.

Wil je een keer naar Park Lingezegen,Rijkerswoerd, Strandpark Slijk Ewijk, Hemmen, Zetten of een andere locatie?

Maak dan een afspraak (tenminste één dag eerder) met: Jeanne Verdijk (SGO): 0481-376595 of mail naar jj.verdijk@kpnmail.nl

De Wombat wordt dan naar de gewenste plek gebracht en ook weer opgehaald. Er wordt een borg gevraagd van 20 euro. Je moet wel zelf een duwer meebrengen.

Meer berichten