Nieuwe wandelgroep in Hemmen op dinsdagmiddag

Hemmen - Om aan de groeiende vraag te voldoen wordt door wandelgroep Hemmen op de dinsdagmiddag een nieuwe Sportief Wandelgroep gestart.

We krijgen van alle kanten te horen dat we meer moeten bewegen om gezond ouder te kunnen worden. Wandelen is daarvoor bij uitstek geschikt. Bij wandelgroep Hemmen wordt naast het wandelen ook gewerkt aan houding en conditie. Er worden diverse oefeningen gedaan op het gebied van lenigheid, coördinatie, balans en spierkrachtopbouw. Daarbij is het buiten bewegen, zowel bij regen als zonneschijn, heel gezond en goed voor lichaam en geest.

Wandelgroep Hemmen heeft momenteel vier groepen op verschillende niveaus. Deze groepen trainen wekelijks op een redelijk tot zeer pittig niveau. Er is nu behoefte aan een groep die het qua intensiteit en af te leggen afstand wat kalmer aan doet. In deze groep komt de nadruk meer te liggen op ruim bewegen en minder op de snelheid en het aantal kilometers. Natuurlijk is het gewoon ook gezellig en stimulerend om als groep met elkaar bezig te zijn..

Ook deze groep start vanuit het tuinhuis bij de Kasteeltuin in Hemmen. Er wordt gewerkt met een knipkaart, je hoeft geen lid te worden. Wel is inschrijving vereist waarbij een veiligheidshesje verstrekt wordt. Nieuwe deelnemers m/v zijn van harte welkom, aanmelding gewenst.

De start is op dinsdag 7 augustus. Verzamelen vanaf 15.45 uur. We wandelen en oefenen van 16.00 tot 16.45 uur. Als afsluiting drinken we gezamenlijk koffie of thee.

Voor meer info en/of aanmelding zie www.wandelgroephemmen.nl of bel met Yvonne Onck 0488-454729.

Meer berichten