Tafeltje Dekje Elst zoekt bezorgers

Elst - Tafeltje Dekje is een dienstverlening aan mensen die zelf niet voor hun warme maaltijd kunnen zorgen. Inwoners van Elst komen voor Tafeltje Dekje in aanmerking bij bijvoorbeeld ziekte, handicap, ouderdom, na een operatie of tijdens revalidatie. Dagelijks worden tussen 11.45 en 12.45 uur koelversmaaltijden in cassettes bij inwoners van Elst thuisbezorgd.

De Algemene Hulpdienst Elst coördineert het vervoer. Vrijwillige bezorgers verzorgen het vervoer en leveren de maaltijden thuis af bij cliënten.

Om aan deze dienstverlening te kunnen blijven voldoen zoekt de Algemene Hulpdienst personen die in het bezit zijn van een auto en zich op vrijwillige basis willen inzetten als bezorger van de maaltijden. Voor het gebruik van hun auto ontvangen de bezorgers een bijdrage in de autokosten.

Door het bezorgen van koelverse maaltijden worden niet alleen mensen geholpen, maar de dankbaarheid is altijd groot.

Wilt u helpen bij het bezorgen van Tafeltje Dekje en wilt u meer weten? Bel op werkdagen tussen 9 en 10 uur naar 0481 374926 of e-mail naar info@hulpdienst.nl. Ook is meer informatie te lezen op https://hulpdienstelst.nl

Meer berichten