Foto: pr

Verkoop chocoladeletters in Driel

Vorig jaar oktober stonden de vrijwilligers van Stichting DeSintKan Driel bij de Drielse bevolking aan de deur om hun befaamde chocoladeletters te verkopen. De opbrengst hiervan is bedoeld om de intocht, pietenjacht en uittocht in Driel te financieren.

Driel - Het was ook afgelopen jaar weer een succesvolle actie - waarvoor wij u alsnog willen bedanken. En omdat we zo veel enthousiaste reacties krijgen uit het dorp zullen we ook dit jaar weer opnieuw langs de deuren gaan in Driel om de actie te herhalen. Uiteraard weer in samenwerking met de bakkers in Driel. Dit is dan alweer het vijfde jaar op rij. Leuk om te vertellen dat we in de afgelopen jaren al meer dan 5.500 letters hebben verkocht. Een schitterend resultaat!

Van maandag 8 tot en met zaterdag 13 oktober gaan onze vrijwilligers weer langs de deuren in Driel. Deze mooie handgemaakte overheerlijke letters zijn te bestellen in de smaken melk, wit en/of puur. Alle letters zijn mogelijk. Ze kosten € 5,00 per letter. U betaalt contant aan de deur. Daarna krijgt u een afhaalbewijs waarmee u de letter(s) kunt afhalen op zaterdag 24 november of zaterdag 1 december bij de kraam van Stichting DeSintKan Driel bij één van de bakkers. Neem die dag gezellig uw (klein)kinderen mee, want natuurlijk zijn de pieten die dag ook van de partij.

Bent u niet in de gelegenheid de letters aan de deur te kopen, maar u wilt DeSintKan graag steunen met deze actie, dan kunt u de letters ook per mail bestellen. Stuur een mail naar letter@desintkan.nl en vermeld daarbij uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, welke letter(s) en welke sma(a)k(en). Wij komen dan langs om het geld op te halen en u krijgt uw afhaalbewijs. U kunt bestellen t/m zondag 14 oktober.

Wij hopen weer een groot aantal letters te mogen verkopen in Driel. Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Stichting DeSintKan Driel

Meer berichten