De gasten zijn binnen en wachten op hun drankje
De gasten zijn binnen en wachten op hun drankje (Foto: Kitty Arends)

Gezellig samen eten met de Zonnebloem

Op woensdag 24 oktober werd in de ‘Randwijkse Hof’ in Randwijk een stamppotbuffet georganiseerd door de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk.

Randwijk / Zetten - Eerst kregen de gasten een drankje om nogmaals het 25-jarig bestaan van de afdeling te vieren. Daarna konden de gasten naar het buffet om de bord vol te scheppen met boerenkoolstamppot en hutspot, met braadworst of rookworst, aangevuld met jus en zoetzuur. Gasten die niet zelf naar het buffet konden komen werden geholpen door vrijwilligsters. Een ieder keerde weer tevreden en met volle maag huiswaarts. De gasten hebben echt genoten van deze maaltijd, leuk om op terug te zien!

De Zonnebloem organiseert regelmatig uitjes en gezellige middagen met als doelstelling mensen met elkaar in contact te brengen. Het gaat dan vooral om mensen voor wie persoonlijk contact en deelname aan het maatschappelijk leven niet vanzelfsprekend zijn. Maar het belangrijkst zijn de huisbezoeken die de vrijwilligers afleggen bij langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten en ouderen die dreigen te vereenzamen. Gezelschap en een goed gesprek staan bij deze bezoeken centraal.

Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk – of zich opgeven als vrijwilliger - dan kunt u contact opnemen met: Miny Hosmar minyhosmar@gmail.com 0488-454444 of Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl 0488-454931

Meer berichten