bundel DE bonnen
bundel DE bonnen (Foto: Voedselbank)

Waardepunten voor koffie Voedselbank

Koffie is een “luxe” product voor mensen die aangewezen zijn op de voedselbank en komt sporadisch voor in onze pakketten. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.

Overbetuwe - Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe houdt daarom een actie voor koffie voor onze klanten. Er worden DE- waardepunten ingezameld. Douwe Egberts heeft besloten de waardepunten om te zetten in pakken koffie en geeft boven op de opbrengst 15% extra! Zo zijn iedere 500 punten goed voor één pak koffie. Helpt u mee, dat ook onze klanten “even een bakkie kunnen doen”?
Hebt u nog punten liggen van DE koffie of Pickwick thee? Lever ze in, liefst geteld en gebundeld in pakjes van 500 punten. U maakt dan ook nog kans op een horloge. Om mee te doen met deze verloting doet u bij iedere 500 punten een briefje met uw naam, e-mailadres of telefoonnummer.
Heel december staan er dozen bij Jumbo in Heteren en Zetten, Coop in Herveld, Albert Heijn, Bakkerij Hendriksen, Huisartsenpraktijk, Jumbo, Slijterij Van der Poorte in Zetten.
DE-waardepunten, u kunt er wat moois mee doen!

Meer berichten