De jubilarissen (v.l.n.r.): J. Rijndertse, T. van Westrenen-Neulen, L. Smit-Van Daalen, J. Hegeman, P. Kersten
De jubilarissen (v.l.n.r.): J. Rijndertse, T. van Westrenen-Neulen, L. Smit-Van Daalen, J. Hegeman, P. Kersten (Foto: Rick Bouwman)

Rode Kruis huldigt jubilarissen

Tijdens de jubileumavond van het Rode Kruis afdeling Lingewaard-Overbetuwe zijn vijf vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zij werden gehuldigd vanwege hun jarenlange trouwe inzet.

Herveld - Mevrouw J. Hegeman en de heer P. Kersten uit Gendt zijn beiden als collecte-coördinator al 10 jaar actief voor het Rode Kruis. Zij houden zich bezig met de jaarlijkse Rode Kruis collecte in Gendt. De heer J. Rijndertse uit Zetten is 20 jaar als vrijwilliger betrokken bij het Rode Kruis. Hij is al vele jaren de chauffeur op de Rode Kruis bus. Mevrouw L. Smit-Van Daalen uit Heteren is 30 jaar vrijwilliger. Zij houdt zich bezig met de Welfare groep in Heteren. Mevrouw T. van Westrenen-Neulen was ook als chauffeur actief voor het Rode Kruis. Zij heeft zich 30 jaar inzet voor het sociaal vervoer binnen de afdeling Overbetuwe. Alle jubilarissen ontvingen een oorkonde en een blijvende herinnering.
Het bestuur van de afdeling Lingewaard-Overbetuwe was die avond verheugd om naast de huldiging van de jubilarissen ook Kimberley Versteeg voor te stellen als nieuwe voorzitter van de Rode Kruis-afdeling. Meer informatie is te vinden op www.rodekruis.nl/lingewaard-overbetuwe.

Meer berichten