Denk mee over bogenthema Dodewaard!

Dodewaard - Elke vijf jaar organiseert Dodewaard het bogenbouwevenement dat door duizenden mensen van heinde en ver wordt bezocht. Nu 2020 alweer in zicht komt, halen de buurtschappen van Dodewaard hun hamers, zagen en schroevendraaiers uit het vet. Eén ding ontbreekt echter nog: het thema voor het komende bogenjaar!

Zoals gebruikelijk wordt er een thema gekozen waarop de bogen worden ontworpen. De laatste jaren waren dit Muziek (2015), Spreekwoorden en gezegden (2010) en Sprookjes (2005). Ware kunststukken zijn over de wegen van de buurten in Dodewaard gerezen en vormen samen de bogentocht die door iedereen te rijden is. Vermaak voor jong en oud.
Met dit bericht roepen wij iedereen op om zijn of haar gewenste thema aan ons kenbaar te maken. Voorwaarde is dat het thema nieuw en goed uitvoerbaar is. Lever je idee in per brief op het adres Kalkestraat 31, 6669CL in Dodewaard of stuur een email naar info@oranjeverengingdodewaard.nl
Op dinsdag 12 februari is er de jaarlijkse ledenvergadering waarbij we vooruitblikken op de activiteiten van 2019. Kom dus allemaal.

Meer berichten