Reisadviseur Colinda Scholtz uit Zetten gaat voor titel

Colinda Scholtz
Colinda Scholtz (Foto: Anton Scholtz)

Op 20 december aanstaande mag Persoonlijk Reisadviseur Colinda Scholtz uit Zetten wederom voor de jury van de verkiezing beste zelfstandig reisadviseur verschijnen.

Zetten - Nadat Colinda in de afgelopen jaren 3 keer de finale wist te bereiken maar telkens net buiten de prijzen viel is ze dit jaar wederom doorgedrongen tot de finale en mag op 20 december gaan proberen de titel in de wacht te gaan slepen. Na de eerste vier rondes waarin er een groot aantal opdrachten moest worden ingeleverd en waarna er een groot aantal deelnemers af zijn gevallen, mag Colinda zich nu gaan presenteren bij een jury met kopstukken uit de Nederlandse reiswereld.

In de afgelopen jaren heeft Colinda haar reisbureau aan huis door keihard werken goed in de markt weten te zetten en heeft inmiddels al voor heel veel mensen, zowel binnen Zetten als ver buiten het dorp, de perfecte vakantie mogen organiseren. Colinda heeft door haar persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de klanten al veelvoudig de toegevoegde waarde van een persoonlijk reisadviseur bewezen. De klant bepaalt zelf op welk moment hij of zij contact heeft met de reisadviseur. Of het nu overdag is of wellicht in de avond uren, op een werkdag of misschien wel in het weekend, u geeft aan wanneer het u uitkomt en dat is het moment dat Colinda de klant op gaat zoeken of thuis ontvangt om dan samen een prachtige reis in elkaar te kunnen zetten. Nooit meer wachten in een stenen reisbureau, geen uren zoeken achter de computer om de juiste reis te vinden tegen het beste tarief. Colinda spreekt met u uw wensen door en zoekt voor u de perfecte reis.

Colinda is begonnen als reisadviseuse op een regulier reisbureau waar ze de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Op het moment dat ze er voor haar eigen gevoel klaar voor was heeft ze de stap gewaagd en is voor zichzelf begonnen. In het begin waren het de familieleden die de vakanties bij haar kwamen boeken. Langzaam groeide dit uit met vrienden en kennissen. Door heel veel positieve verhalen van terugkerende vakantiegangers die via Colinda hadden geboekt is haar klantenkring inmiddels flink uitgegroeid en is Colinda fulltime bezig als persoonlijk reisadviseur.

Uiteraard doet Colinda er alles aan om haar kennis op peil te houden en te vergroten dit door onder andere veel cursussen te volgen maar zeker ook door zelf veel te reizen en de bestemmingen te zien. Voor het komend jaar staan er alweer een aantal prachtige studiereizen op het programma naar onder andere Marrakech, Kroatië en een prachtige Middellandse Zee cruise. Door het zelf maken van dit soort trip is het voor Colinda makkelijk om de klanten zo goed mogelijk te adviseren bij het maken van een keuze van de te boeken vakantie.

Naast de reguliere vakantiereizen is Colinda zich de laatste jaren ook bezig gaan houden met het segment van de zakenreizen. Zakenmensen maar ook bedrijven die regelmatig vluchten boeken en accommodaties moeten boeken voor een zakenreis hebben Colinda gevonden voor het boeken van de tickets en de accommodaties.

20 december is het voor Colinda erop of eronder als het gaat om de titel persoonlijk Reisadviseur van het jaar, een titel die ze heel erg graag in de wacht wil slepen en waar ze dan ook voor de volle 100% voor zal gaan. Met de steun van familie en vrienden maar zeer zeker ook van haar klantenkring hopen we dat deze missie mag slagen en dat we op 9 januari tijdens de vakdag van de jaarlijkse vakantiebeurs te horen krijgen dat de Persoonlijk Reisadviseur 2019 uit de Betuwe, uit het dorpje Zetten komt en de naam Colinda Scholtz draagt.

Meer berichten