Heerenzitting Herveld / Andelst: daverend succes!

Het was een witte zondagmorgen op 16 december. De dag dat de derde editie van de Heerenzitting Herveld – Andelst van start ging.

Herveld / Andelst - Op de weg naar De Hoendrik toe was het wat glibberen en glijden door de sneeuw die was gevallen, maar zowel onze gasten als de artiesten wisten gelukkig zonder problemen op tijd ons dorpshuis te bereiken.

Ook voor deze editie waren alle kaarten uitverkocht dus zo’n 250 Heeren strak in het pak verzamelden zich voor De Hoendrik in Herveld voor een dag waar we met z’n allen naar toegeleefd hebben.

Na een stevig ontbijt was er een programma met maar liefst die fantastische tonpraters uit het Brabantse land, drie goede zangacts waaronder de slotact met de enige echte John West, een professionele dansgroep en werd de afterparty afgesloten onder begeleiding van Robert Pouwels.

Dit jaar is ook weer iemand tot Heer van Herveld-Andelst benoemd. Een geboren en getogen dorpeling, iemand die zijn sporen verdient heeft in het maatschappelijke en van grote betekenis is of is geweest voor onze dorpen. Dit jaar is die prijs naar Wim Frentz gegaan.

Het bleef nog lang gezellig in de Hoendrik.

We willen graag iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd bedanken en aan alle Heeren… houd onze Facebookpagina in de gaten voor de volgende editie!

Meer berichten