Vuurman maakt feestje van snertwandeling

De traditionele “snert-wandeling” op derde Kerstdag mondde uit in een gezellig feestje rondom een kampvuurtje. Vuurman Cees stookte het vuur flink op om de pan met glühwein te verwarmen. Op de strobalen rondom konden de wandelaars met een glaasje bijkomen van de mooie wandeling door Hemmen.

Hemmen - Dit alles vond plaats bij de Pannenkoekenboerderij Aan De Linge. Al voor de achtste keer organiseerde wandelgroep Hemmen deze groepswandeltocht op de dag na kerst. De deelnemers konden kiezen uit drie groepen waarin op verschillend tempo gelopen werd. De opkomst was hoger dan verwacht en het kwam goed uit dat de bovenzaal onlangs met extra zitplaatsen uitgebreid is. Zo kon iedereen daar terecht voor de erwtensoep met brood en gezellig natafelen.
Al met al een geslaagde “themawandeling” van de wandelgroep waarbij de deelnemers aan de verschillende wandelgroepen van wandelgroep Hemmen elkaar en ook andere wandelaars hebben kunnen ontmoeten.
Meer bewegen in het nieuwe jaar? Kom Sportief Wandelen in Hemmen! Meer info: www.wandelgroephemmen.nl of bellen met Yvonne Onck 0488-454729

Meer berichten