Belastingservice seniorvereniging KBO OverBetuwe

Overbetuwe - De seniorenvereniging KBO afd. Elst-OverBetuwe heeft in samenwerking met de belastingdienst vrijwilligers opgeleid die senioren helpen bij het invullen van hun jaarlijkse belastingopgave.

Vanaf 1 maart gaan zij weer op pad om hun klanten tegen een kleine onkostenvergoeding thuis te komen helpen. Deze hulp is voor leden van de seniorenvereniging en mocht u nog geen lid zijn dan kunt u dit alsnog worden bij de KBO afd. Elst-OverBetuwe voor 24,00 euro per jaar.

Het juist en volledig invullen van een belastingaangifte is, met name voor senioren, niet altijd gemakkelijk en gemaakte fouten door onjuiste opgave kan leiden tot een vervelende nasleep voor u. Naast inkomstenbelasting wordt ook gekeken naar de Zorg- en Huurtoeslagen en zo nodig kan dit voor u worden aangevraagd. Ook wordt gekeken of u niet teveel krijgt in verhouding met uw inkomen waardoor u achteraf terug moet betalen. Die vervelende situatie proberen de invulhulpen te voorkomen. Het is dus interessant om u goed te laten helpen en adviseren.

Wie gebruik wil maken van deze belastinginvulhulpen kan direct contact opnemen met een van de volgende personen om een afspraak te maken. Dhr. Hein Tabois tel: 0481-375719, dhr. Piet Brouwer tel: 0481-371085 of mw. Mariet Gabriels tel: 0481-378168. Bij hen allen staat uw privacy voorop!

Meer berichten