De Meeuwenberg: afscheid van Van Binsbergen

Afgelopen woensdag 27 februari heeft directeur Nelis van Binsbergen afscheid genomen van CBS De Meeuwenberg. Nelis heeft zich in de afgelopen negen jaar vol overgave ingezet voor de kinderen, ouders en het team van de Meeuwenberg.

Driel - s Ochtends werd Nelis op school gebracht met een brandweerauto, waar hij verwelkomd werd door alle kinderen met een afscheidslied. Na een heerlijke traktatie werden de kinderen verrast met een theatervoorstelling. Na afloop werden er door elke klas groepsknuffels uitgedeeld, want Nelis zal door iedereen enorm gemist worden.

Ook ’s avonds werd Nelis in het zonnetje gezet bij het afscheid van ouders en genodigden tijdens een receptie en een groot feest. Nelis is een zeer bevlogen man die een groot hart heeft voor de school. Voor Nelis was dit afscheid van de Meeuwenberg voor de tweede keer. Zijn eerste periode van ruim zeven jaar was van 1992 tot 1999. Na een periode elders werkzaam geweest te zijn startte Nelis in november 2009 weer opnieuw op de Meeuwenberg waar hij de missie van de Meeuwenberg: ‘Sfeer en kwaliteit’ verder vorm heeft gegeven. En met succes, want de leerlingenaantallen blijven stijgen en de school staat in het dorp goed op de kaart.

Meer berichten