Steek de handen uit naar elkaar.
Steek de handen uit naar elkaar. (Foto: Jan Zwier)

Forte Fit is op zoek naar vers bloed

Zoals veel mensen wel al zullen weten, wordt Forte Fit volledig wordt gerund door vrijwilligers. 

Overbetuwe - Ruim 20 personen zijn iedere week bezig met ‘werkzaamheden’ rondom georganiseerde activiteiten die allen tot doel hebben om senioren in de Overbetuwe de gelegenheid te geven om fit, bij de tijd en sociaal betrokken te blijven.
Net als alle organisaties kampen we met een probleem bij het aantrekken van nieuwe vrijwilligers. Door de vergrijzing neemt onze doelgroep in omvang, maar het vinden van ‘vers bloed’ om dit alles te organiseren blijkt steeds moeilijker. Vreemd eigenlijk, want het is zo’n leuk en zinvol werk, terwijl het tijdsbeslag in de praktijk best wel meevalt.

Vrijwilliger zijn bij Forte Fit geeft u de mogelijkheid in teamverband nieuwe dingen te organiseren, contacten te leggen door heel de gemeente en uw eigen netwerk uit te breiden en te verfrissen. Het brengt u in contact met onze deelnemers, doet een beroep op uw creativiteit en het is bovenal leuk om te doen.

Op dit moment kampt vooral de werkgroep Sport en Bewegen met een tekort. We zoeken daarvoor minimaal twee nieuwe werkgroep leden die ons kunnen helpen de 17 lopende groepen draaiend te houden en nieuwe activiteiten van de grond te tillen. Buiten voldoende enthousiasme worden er geen eisen gesteld, maar affiniteit met beweegactiviteiten (gymen, yoga, dansen, zaaltennis enzovoort) is natuurlijk wel meegenomen. Daarbij zou het erg helpen als één van de twee kandidaten enige bedrevenheid heeft op de computer en zo bijvoorbeeld een rol kan spelen in de correspondentie met deelnemers en docenten.

Lijkt het u wat? Denk er in ieder geval eens over en laat u door een van ons bijpraten over deze vacatures of andere mogelijkheden binnen Forte Fit. U kunt hiervoor contact opnemen met Nelleke Beckering (0481-840708/06-82798479) of Wil Aquarius (0481-377849). Via mail kan ook via info.fortefit@fortewelzijn.nl.

Meer berichten