Laagdrempelig meedoen met NLdoet!

Op 15 en 16 maart steken veel Overbetuwenaren de handen de mouwen tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet. Ben je maatschappelijke betrokken? Of benieuwd wat vrijwilligerswerk voor je kan betekenen? Stap over de drempel en doe mee.

Overbetuwe - Vrijwilliger zijn geeft vaak een goed gevoel. Kan je helpen richting een baan, of maakt je wereldwijzer. Nieuw in Overbetuwe? Dan biedt vrijwilligerswerk een uitgelezen kans om mensen te leren kennen. Genoeg redenen om aan de slag te gaan. Toch stapt niet iedereen zomaar over de drempel. Misschien ken je nog een verlegen buurvrouw die alleen niet durft. Ga de uitdaging aan en vraag haar mee. Of zorg zelf dat je een groepje om je heen verzamelt en vraag vrienden, familie of collega’s of ze met je meegaan, want samen klussen is nóg leuker dan alleen. Of laat of via sociale media weten dat je meedoet en plaats een oproep voor extra mandaat. Er staan nog klussen open. Wil je weten waar? Kijk snel op: www.nldoet.nl

Appeltaart voor de klus(sers)
Op alle kluslocaties die bekend zijn bij het Vrijwilliger Steunpunt Overbetuwe, onderdeel van Forte Welzijn, wordt ook dit jaar weer een DROOM!taart bezorgd. Gewoon, omdat we geloven in de kracht vrijwilligerswerk. En die van de initiatiefnemers en de klussers. Het Steunpunt wenst jullie alvast een geweldige dag en wie weet tot ziens.

Meer weten over vrijwilligerswerk in Overbetuwe?

Check www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/overbetuwe of www.overbetuwevoorelkaar.nl

Meer berichten