Voorzitter Eddie van Hattum (midden) ondertekent namens Algemene Hulpdienst Elst
Voorzitter Eddie van Hattum (midden) ondertekent namens Algemene Hulpdienst Elst (Foto: Rogier Terhalle)

Unieke samenwerking Tafeltje Dekje Elst

Inwoners van Elst die zelf niet in staat zijn een warme maaltijd te bereiden kunnen al vele jaren een koelverse maaltijd aan huis bezorgd krijgen door Vrijwilligers van de Stichting Algemene Hulpdienst Elst.

Elst - Men kan voor deze voorziening in aanmerking komen bij ziekte, handicap, ouderdom of als men om een andere reden niet in staat is een maaltijd te (laten) bereiden, bijvoorbeeld na een operatie of tijdens een revalidatie.

De maaltijden worden tot 1 april a.s. in de keuken van Attent Zorg en Behandeling (Attent) bereid. Om organisatorische redenen kan Attent deze dienstverlening niet meer verlenen, reden voor de Algemene Hulpdienst op zoek te gaan naar een andere leverancier van maaltijden.

Dit heeft tot een unieke samenwerking geleid tussen Food Connect uit Almelo, Attent en de Algemene Hulpdienst. De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst vond donderdag 14 maart jl. plaats tijdens de beurs ‘Met Hart en Ziel voor de Zorg’ in de Jaarbeurs te Utrecht.

Food Connect is een landelijk opererende leverancier van maaltijden en staat garant voor een kwaliteitsmaaltijd voor een acceptabele prijs. Attent draagt zorg voor een veilige en gekoelde opslag in Elst (Tertzio) en vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst bezorgen dagelijks de bestelde maaltijden bij cliënten thuis in Elst.

Cliënten kunnen dagelijks een keuze maken uit verschillende hoofdgerechten en hebben de vrijheid wel of geen voorgerecht, nagerecht en/of bijgerecht te bestellen. Desgewenst wordt rekening gehouden met diverse dieetvormen.

Meer weten over Tafeltje Dekje en de Algemene Hulpdienst Elst? Bel dan op werkdagen tussen 9 en 10 uur naar (0481) 374926 of stuur een e-mail naar info@hulpdienstelst.nl. Meer informatie is ook te lezen op website hulpdienstelst.nl

Meer berichten