Vrijwilligers soos in zonnetje

Voorzitter Noach van Beusekom overhandigde afgelopen week een taart en een doos knutselspullen voor deelnemers en vrijwilligers van de Zondagssoos in de Wieken in Elst. Daarmee werd een wens vervuld die was ingediend door de medewerkers van Forte Welzijn. Met deze wens wilden zij speciaal de vrijwilligers van de Zondagssoos bedanken voor hun inzet.

Elst - Tijdens het afgelopen Winterfestijn Overbetuwe zijn door bezoekers veel wensen ingevuld. Een van die wensen was aandacht voor de vrijwilligers van de zondagssoos. Forte Welzijn: “Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers een keer in het zonnetje worden gezet. Iedere twee weken zetten zij zich in voor onze eigen inwoners met een beperking en daar mag best wat aandacht voor zijn”.

De Zondagssoos wordt iedere veertien dagen gehouden in de Wieken en is bestemd voor mensen met een beperking. Tijdens de soosmiddagen wordt er geknutseld, gewandeld en spelletjes gedaan. De vrijwilligers en deelnemers lieten zich de taart goed smaken en waren blij met de knutselspullen.

Meer berichten