Uitreiking cheque aan 'Kinderen van de voedselbank'

 Afgelopen vrijdag ontving Stichting Kinderen van de Voedselbank een cheque van 2.000 euro. Zij kwamen dit jaar als winnaar uit de bus van de goede doelen actie van EFK. Stichting Kinderen van de Voedselbank is opgezet door een aantal vrijwilligers.

Dodewaard - Zij zetten zich in om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland tegen te gaan, voor kinderen waarvan de ouders gebruik moeten maken van de voedselbank. Ieder jaar staat EFK Interim-management en advies een percentage van haar resultaat af aan een maatschappelijk relevant doel. Het goede doel wordt door middel van stemming van relaties van EFK gekozen. Alle relaties krijgen de gelegenheid om hun stem uit te brengen op één van de drie goede doelen. De goede doelen waaruit men dit jaar kon kiezen, waren: Viore Centrum, Stichting Kinderen van de Voedselbank en Theehuis Leeuwarden.
Stichting Kinderen van de Voedselbank kwam als tweede uit de bus. Mike Dumanaw (directeur EFK) heeft de check van €2.000 op vrijdag 5 april overhandigd aan Maurice van der Ven (Voorzitter).
OP dit moment groeit 1 op de 9 kinderen op onder de armoedegrens. Stichting Kinderen van de Voedselbank schenkt kinderen waarvan de ouders zijn aangesloten bij de voedselbank een kledingpakket met nieuwe kleding. Wilt u Kinderen van de voedselbank.nl steunen met een financiële bijdrage? Kijk dan op www.kinderenvandevoedselbank.nl

Meer berichten