De winnaars van de Talentenbende 2019
De winnaars van de Talentenbende 2019 (Foto: Helen de Bruijn)

OBC Elst GOT Talent!

Op dinsdagavond 16 april 2019 vond de negende Talentenbende plaats van OBC Elst. 36 leerlingen toonden hun talent met spectaculaire optredens in een uitverkocht theater de KIK.

Elst - Ruim drie uur mocht het publiek genieten van het spetterende, veelzijdige programma. Acrobatiek, pianospel, zang, drum en dans maakten deel uit van deze geweldige talentenbende. De leerlingen betoverden het publiek en de jury. In de weken voorafgaand aan de show kregen alle leerlingen nog een workshop van ‘The Voice of Holland’. Waar diverse technieken nog eens werden uitgediept en geoefend.

Er waren in totaal zeven prijzen te winnen, verdeeld over drie categorieën: zang, dans en muziek/diversen. In de categorie zang werd de 3de prijs gewonnen door Myrthe met het liedje ‘Ben’, Senna won de 2de prijs met een Mash up van Ronnie Flex. De 1e prijs was voor Bo met haar nummer ‘Stone Cold’. In de categorie dans wist Lieke de jury te overtuigen met een indrukwekkende dans. In de categorie muziek/diversen werd de 3de prijs gewonnen door Joëlle. 2de werd Boaz en gewonnen heeft Klaartje met een prachtig vioolspel.

De Talentenbende wordt elk jaar met veel passie georganiseerd door OBC Elst om leerlingen hun talenten te laten ontdekken en deze verder te laten ontwikkelen. Het was een zeer geslaagde avond! Op naar het 10-jarig jubileum!

Meer berichten