prijsuitreiking door Mike de Boer
prijsuitreiking door Mike de Boer (Foto: Organisatie Hair X-periance)

De Leukste Kapsalon staat ook in 2019 in Randwijk!

Kapsalon Corin's Hairstyle uit Randwijk mag zich voor het derde jaar op rij, de Leukste Kapsalon van de Gemeente Overbetuwe noemen.

Randwijk - Bij de Award Show die plaats vond tijdens het kappers evenement The Hair X-perience te Gorinchem hoorde eigenaresse Corin Brokking dat haar salon behoort tot de winnaars van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon.

Corin's Hairstyle heeft een Award voor de hoogste waarderingscijfers mogen ontvangen, maar ook voor de meeste stemmen, gegeven door klanten.

Daarnaast wonnen ze de Gold Award en werden 3de van de Provincie Gelderland! "Het is echt super dat we door de klanten zo gewaardeerd worden! Hier doen we het toch allemaal voor!" De Award Show van de Verkiezing vond,net als de voorgaande editie, afgelopen zondag 26 mei plaats, tijdens de Kappersbeurs HairX-periance. Een geweldige happening waar kapperminnend Nederland op af was gekomen, om alle nieuwtjes op kappersgebied te vernemen en om te zien welke uitblinkers met de waardevolle titels naar huis zouden gaan.

Meer berichten