Oproep: Sjors Sportief in Overbetuwe

Sjors Sportief & Sjors Creatief lieten afgelopen schooljaar meer dan 750 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen de gemeente Overbetuwe. Sjors is een regelrechte ‘hit’ onder de basisschooljeugd. Wegens dit daverende succes wil de gemeente dit natuurlijk graag continueren. Door ‘Sjors’ krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven.

Overbetuwe - De kinderen uit het basisonderwijs mogen de het hele schooljaar één (of meerdere) favoriete activiteiten uitkiezen, waar zij enkele introductielessen kunnen volgen bij verenigingen/(sport)aanbieders. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sportdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Meld uw activiteit ook aan!
Hiervoor hebben wij u nodig: uw activiteit is een belangrijke bijdrage voor het draagvlak dat de gemeente met dit project nodig heeft. Uw activiteit, wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjorsboekje wordt in de eerste week van oktober op alle basisscholen in de gemeente verspreid. Een erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie!
Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.sportstimulering.nl, zodat we er samen een succes van kunnen maken! Aanmelden kan tot en met 14 juni!

Meer informatie?
Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Dit kan natuurlijk! Neem dan contact op met de buurtsportcoach van Overbetuwebeweegt.nl: Loesan.bottema@fortewelzijn.nl

Meer berichten