Huisbezoekproject zoekt versterking!

Medio juni start Forte Welzijn met de huisbezoeken in Elst. Vrijwilligers gaan thuis in gesprek met oudere inwoners over thema’s zoals wonen, lichamelijk en geestelijk welbevinden en meedoen in Overbetuwe. De uitkomsten van deze gesprekken geven inzicht in de leefsituatie en de knelpunten die zij ervaren. Signalen geven we door aan gemeente en/of belanghebbende organisaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gevaarlijke verkeerssituaties of eenzaamheid achter de voordeur.

Elst - Kunt u goed luisteren zonder te oordelen? Vindt u het leuk om huisbezoeken af te leggen bij inwoners van 75 jaar en ouder in de gemeente Overbetuwe? Dan bent u wellicht de kanjer die we zoeken!

Wat vragen wij van u?
Betrokkenheid bij de doelgroep
U bent in de gelegenheid minstens 1 huisbezoek per week af te leggen.
Vaardig in gebruik van Word en e-mail

Wat bieden wij?
Een afwisselende vrijwilligersfunctie
Gedegen training die u goed voorbereid op pad stuurt
Een hecht team waar u op terug kan vallen

De trainingen staan gepland voor 11 en 25 juni.2019 van 13 uur tot 17 uur.

Enthousiast? Meld u dan snel aan via huisbezoeken@fortewelzijn.nl of bel in de ochtend naar Forte Welzijn; 085 – 040 60 66.

Eerst meer weten? Bel dan met Gerdine Smit, vrijwilliger coördinator huisbezoeken, 06-10726610.

U vindt deze en andere vrijwilligersvacatures op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/overbetuwe

Voor meer informatie over het Vrijwillgerssteunpunt? Neem contact op met: Saskia Henze, Coordinator Taalmnaatjes en Vrijwilligerssteunpunt Overbetuwe, Aanwezig: dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00-16.15 uur. 06 46 37 50 70, saskia.henze@fortwelzijn.nl

Meer berichten