Pontjes weer dagelijks in de vaart

Regio - Na een mooie start van het vaarseizoen waarbij de voetveren alleen in de weekeinden in de vaart waren wordt er vanaf zaterdag 15 juni 2019 door alle fiets- en voetveren van Uit®waarde weer dagelijks gevaren.
De pontjes zijn te vinden over de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), over de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), over de Rijn (Rhenen-Lienden, Renkum-Heteren en Liniepont) en over de Linge (Galgenwaard-Heukelum).
Volgens het vaarschema wordt er dit jaar tot en met zondag 15 september dagelijks gevaren van 10.00 – 18.00 uur*). De Liniepont vaart tot 17.15 uur*). Het seizoen wordt afgesloten met de laatste twee weekenden van september.
Het is mogelijk om op alle voetveren van Uit®waarde contactloos te pinnen. Dit zorgt, vooral op de drukke dagen, voor een snellere doorstroom.
Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl of T 0344 22 88 00. Volg ons ook via FB (voetveer uiterwaarde) en Twitter (voetveer) voor de laatste nieuwsberichten.
*)Op de vaarschemaborden en website staan de exacte laatste afvaarten vermeld.


 

Meer berichten