Oosterhouts Zomerspektakel voor iedereen

Een fantastisch zomerspektakel voor jong en oud. Voor de achtste keer organiseert een groep betrokken vrijwilligers in Oosterhout een gezellig weekend vol activiteiten voor jong en oud. Iedereen is welkom.

Oosterhout - Het weekend wordt op vrijdag 28 juni a.s. geopend door countryzanger Dick van Altena en zijn band. In zijn eigen dorp zorgt hij voor een muzikaal gevulde avond. Voor het eerst dit jaar is er op zaterdag 29 juni a.s. een zeskamp voor de jongste jeugd t/m 12 jaar. Terwijl de jeugd bijkomt van het spijkerbroekhangen worden alle inwoners van 65 jaar of ouder uit Oosterhout en Slijk-Ewijk verwelkomt met koffie en een appelgebakje van de Droom! Na de bingo kan er een dansje gewaagd worden op muziek van accordeonband The Oldtimers.
De zaterdagavond wordt afgesloten met Q-music The Party inclusief het Foute uur, kaarten zijn te koop Oublies in Nijmegen Noord, OSC en Café-Zaal Merkus in Oosterhout.
Op zondagochtend 30 juni a.s. wordt er door de kerken uit Oosterhout een tentdienst georganiseerd m.m.v. gospelkoor AdVocals. De middag start met een zeskamp voor de jeugd en volwassenen waarbij Duo Sunday zorgt voor de muzikale gezelligheid. Tijdens het finalespel ‘fiets ‘m erin’ fietsen de deelnemers over een 12 meter lange balk die over een waterbak ligt. Genoeg te beleven voor de bezoekers op deze middag. Het zomerspektakel wordt afgesloten met een luchtballonvaart.
Het zomerspektakel in Oosterhout wordt een fantastisch weekend voor jong en oud waarbij het draait om het gezellig samen zijn. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina Zomerspektakel Oosterhout 2019.

Meer berichten