presentatrice Ingrid Jansen en wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder onthullen waterautomaat
presentatrice Ingrid Jansen en wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder onthullen waterautomaat (Foto: Helen de Bruijn)

OBC Elst: gezonde koers

Op dinsdag 18 juni vond op OBC Elst de kick-off plaats voor een Gezond Schooljaar. Samen met partner OverbetuweBeweegt worden er aankomend schooljaar diverse acties ondernomen om een gezonde leefstijl nog meer te stimuleren bij de leerlingen en de medewerkers.

Elst - Tijdens de kick-off werden waterautomaten op beide locaties van de school geopend. Topatlete Eva Hovenkamp, presentatrice Ingrid Jansen en wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder waren hierbij aanwezig. Zij reikten aan alle leerlingen in het kader van duurzaamheid bidons uit. De leerlingen konden vervolgens leuke atletiek- en dansworkshops van Eva Hovenkamp en Ingrid Jansen volgen.
“We willen met vernieuwende activiteiten op het gebied van bewegen en gezondheid een inspiratiebron zijn voor andere scholen in de gemeente. We gaan onder andere een beweegchallenge en een lesprogramma ontwikkelen. Ik werk nauw samen met Trudy Wolters van OverbetuweBeweegt en samen hebben we al verschillende partners aan ons verbonden die ons hierbij ondersteunen,” aldus initiatiefnemer en docent Lichamelijke Opvoeding Thijs Boonstra.

Meer berichten