Carwash Loman wast gratis auto's veteranen

HETEREN - Carwash Loman in Heteren wast aankomende zaterdag tijdens de Nationale Veteranendag gratis de auto’s van soldaten en veteranen. Eigenaar Hendrew Loman Dos Santos heeft in het verleden zelf vijf jaar bij de landmacht gediend en vindt het mooi om wat na zijn carrièreswitch wat voor zijn oude beroepsgroep te organiseren.

“Ik liep eigenlijk al een jaar met het idee rond. Vorig jaar was het helaas te kort dag om wat te organiseren. Daarom zijn we dit jaar extra vroeg met de marketing begonnen. We hebben een aantal weken posters hangen en hebben het actief via sociale media gepromoot”, aldus de ondernemer. Oud-soldaten kunnen op vertoon van de veteranenpas gratis de carwash in en krijgen het duurste programma. Hij verwacht zeker ook door de goede weersvoorspelling tientallen soldaten die van zijn actie gebruik maken.

De 24-jarige Loman Dos Santos krijgt nu al een hoop positieve reacties van wassers die de posters zien. “Ik denk ook wel dat we er een jaarlijks evenement van gaan maken. Omdat ik zelf in het leger heb gezeten is het leuk om wat te organiseren voor veteranen. Ik heb enorm veel respect voor mensen die op uitzending zijn geweest en nog in het leger dienen”, legt hij uit.

Meer berichten