Jubilarissen bij Bever laten zien dat werken bij techniek bedrijf leuk is!

Andelst - Bever autoaanpassingen in Andelst, past auto’s aan voor mensen met een lichamelijke beperking en dat doen zij al sinds 1973. Begonnen in het plaatsje Heteren maar tegenwoordig zitten zij in Andelst.
Van redelijk eenvoudige mechanische handbediening tot hightech joystickbesturingssystemen. Maar ook aanpassingen om hulpmiddelen mee te nemen zoals diverse kofferbakliften maar ook complete rolstoelauto’s. Als het om mobiliteitsproblemen gaat, probeer Bever samen met de klant een goede oplossing te vinden.
 

Maandag 1 juli is wel een hele bijzondere dag! Twee jubilarissen worden in het zonnetje gezet. Doreen Garttener (uit Driel) is al 12,5 jaar de administratieve rots in de branding van Bever in Andelst. En Tonnie Schouten (uit Valbrug) spant de kroon. Tonnie stapte als 16 jarige op zijn brommer om te gaan werken bij Bever, toen nog gehuisvest in Heteren. Zijn brommer is inmiddels ingeruild voor een auto. Maar Tonnie komt al 45 jaar –en nog steeds met veel plezier- naar Bever om auto’s aan te passen voor onze gehandicapte medemens. Als Tonnie gezond mag blijven gaat hij ook het 50-jarig dienstverband halen.

Tonnie laat zien dat het vak ‘techniek’ heel leuk is. Een aangepaste auto geeft voor mensen met een handicap vrijheid en zelfstandigheid. Het is heel dankbaar werk en met pensioen gaan denk ik nog niet aldus Tonnie Schouten.
 

Meer berichten