Jongeren in sportzaal tijdens tienkamp
Jongeren in sportzaal tijdens tienkamp (Foto: Ronnie Koster)

44ste Speelweek Driel

Driel - De organisatie van de Speelweek is volop in voorbereiding. Een groep van ervaren medewerkers zijn in touw om ook de 44e Speelweek tot een succes te maken.

Op zondag 11 augustus om 15.00 uur starten wij met onze opening die ook dit jaar verricht zal worden door ons burgemeesterspaar.

De week zit weer vol met jaarlijks terugkerende activiteiten zoals: koken en bakken, figuurzagen, huttenbouwen, verf- en knutselhoek, sport & spel, vissen, dammen, houtbranden, vossenjacht en het altijd natte spektakel spuitbal.

Ook dit jaar zal er zowel een jeugd, jongeren als volwassenen zeskamp worden georganiseerd. Voor de muzikale jeugd bestaat de mogelijkheid om hun talenten te tonen op ons podium op de vrijdagavond. Aansluitend zal het pleinfeest plaats vinden.

Voor een overzicht van al onze activiteiten raadpleeg onze website: www.speelweekdriel.nl. Voorverkoop van weekkaarten start op zondag 11 augustus van 15.00 uur tot 17.30 uur, kosten 12.50 Euro. Vanaf maandagmorgen zijn er dagstempels te verkrijgen voor drie Euro, ook dan is er nog de gelegenheid voor het verkrijgen van weekkaarten.

Financiële ondersteuning is van harte welkom. Vraag hiervoor naar ons sponsorplan of doneer kleingeld wat je kunt missen in een van de bussen welke gedurende de week bij de uitgang staan.

Wil je op de hoogte blijven? Je vindt ons op diverse sociale kanalen.

De vrijwilligers van de 44e Speelweek Driel gaan nog even hard aan het werk om er weer een fantastische week van te maken. Geniet van jullie vakantie en wij zien jullie graag terug bij de Speelweek.

Meer berichten