Gasten van Vier het Leven ontmoeten elkaar tijdens een van de voorstellingen.
Gasten van Vier het Leven ontmoeten elkaar tijdens een van de voorstellingen. (Foto: Reinout van Roekel)

Het nieuwe programma van Stichting Vier het Leven is weer verschenen!

Regio - Het theaterseizoen 2018/2019 is afgelopen en wat hebben de gasten van goede doelen organisatie Vier het Leven genoten. Het was een prachtig seizoen met veel mooie ontmoetingen, geweldige voorstellingen, films en concerten. Met Mamma Mia, Carmen, Liza Ferschtman, de Notenkraker nog veel meer: het was een feest in Cultura, de Edesche Concertzaal en theater De Lampegiet,voor gasten en vrijwilligers van Vier het Leven.

Nu de zomer is aangebroken is het leuk om vooruit te kijken naar wat het nieuwe theaterseizoen te bieden heeft en kaarten te bestellen. Echter niet elke theater- of museumhebber is in staat om zelfstandig naar een activiteit te gaan. Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf organiseren van een middag of avond uit. Het alleen gaan of het regelen van tickets en vervoer blijkt soms lastig. Stichting Vier het Leven heeft de oplossing voor ouderen (65+) die zich hierin herkennen. Vier het leven heeft een geweldig team van vrijwilligers in en rond Veenendaal en de Betuwe.

Bij Vier het Leven worden ouderen thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven die de hele avond gezellig mee uit gaat. Gezamenlijk met andere gasten gaan zij naar het theater, filmhuis of museum, waar eerst een kopje koffie of thee wordt gedronken in de foyer of het restaurant. Hier ontmoet men vaak ook andere groepen gasten en vrijwilligers van Vier het Leven wat enorm gezellig is. Vervolgens geniet iedereen van een voorstelling, een film of het museum. In de pauze of na afloop drinkt men samen een wijntje of wat fris en aan het einde van het uitstapje wordt iedereen door dezelfde vrijwilliger weer veilig thuis gebracht.

Het eerste programmaboekje is alweer op de mat gevallen bij mensen die al eerder zijn mee geweest. Een greep uit het komende aanbod: Good Hope met South African Road Trip, The Green Book, Carmen, Lenette van Dongen, het Roder jongenskoor en Wibi Soerjadi.

Elke 3 maanden ontvangen belangstellenden het nieuwe programmaboekje en kan een keuze worden gemaakt uit ongeveer 16 voorstellingen in de regio. Ook worden incidenteel voorstellingen aangeboden op andere locaties buiten de regio, naar bijvoorbeeld toneel of muziek verbonden aan een vast theater. En vanaf het najaar gaan we met de Museum Plus Bus uit naar musea door het hele land.

Geïnteresseerden kunnen het programmaboekje kosteloos aanvragen via 035–5245156 of kijken op www.4hetleven.nl.

Meer berichten