Ontmoetingscentrum De Loohof bouwt door

Zetten - Nadat wij officieel een vereniging zijn geworden, bevestigd door notaris Rang, hebben wij nu ook de inschrijving bij de KVK binnen en kunnen nu zaken gaan regelen zoals een bank nummer en een telefoonaansluiting , want dat deden wij tot nu toe met eigen telefoon. Dit is een must in verband met bereikbaarheid voor thuisblijvers bij nood. Op het internet zijn wij ook actief, een facebook pagina, wordt al druk bezocht, ja ook door de ouderen. En wij hebben een eigen website www.ontmoetingscentrumdeloohof.nl een hele mond vol, maar de afkortingen waren al bezet.

Hier kunt u zien wat wij allemaal doen. je kunt je aanmelden als vrijwilliger, daar zijn wij nog steeds naar op zoek, in verband met nieuwe activiteiten die voor september op stapel staan. Schildercursus, projectmatige handwerkgroep, wij zoeken ook nog een paar mensen die ons willen helpen bij het onderhoud rond het gebouw eenmaal per maand.

Ruim drie maanden zijn wij nu als vrijwilligers bezig om het centrum weer draaiend te krijgen en wij zijn zeer tevreden, steeds meer mensen weten ons te vinden, ook van buiten Zetten. De sfeer is relaxed, de activiteiten worden goed bezocht nu in de vakantie is het bij enkele activiteiten wat rustiger. Met uitschieters naar de andere kant. Het samen eten op de maandag is voor het eerst helemaal volgeboekt, dit is zeker een compliment voor de kookstaf die hard werkt om de mensen tevreden te stellen. S’avonds hebben wij nog ruimte voor verenigingen die een vergaderruimte zoeken. Kijk even op de site daar staan de ruimtes en de prijzen.

Al met al door hard samenwerken met onze vrijwilligers hebben wij dit mooie resultaat behaald.

Meer berichten