Heerlijk pannenkoeken eten
Heerlijk pannenkoeken eten (Foto: Zonnebloem Elst)

Pannenkoeken eten met 'De Zonnebloem' Elst

Op 27 juli j.l. werden meer dan 50 gasten van ‘De Zonnebloem Afd. Elst’ gastvrij onthaald door ‘De Pannekoekenbakker’ in Slijk-Ewijk. Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers werd voor diegenen die niet zelf voor vervoer konden zorgen taxivervoer vanuit Elst georganiseerd.

Rond de klok van twaalf uur schoof eenieder aan tafel voor een heerlijke pannenkoek naar keuze. Dankzij de gastvrije ontvangst door de medewerkers van ‘De Pannenkoekenbakker’ maalde niemand om de op deze dag toch wel bijzonder hoge buitentemperatuur van méér dan 37 graden!

Er was steeds ruim voldoende drinken beschikbaar. De gezellige bijeenkomst werd afgesloten met een heerlijk ijsje, waarna iedereen weer tevreden huiswaarts ging.

Zowel de Zonnebloem Afd. Elst als onze gasten zien terug op een hele geslaagde en zeer zonovergoten bijeenkomst, met grote dank aan alle vrijwilligers én aan de medewerkers van ‘De Pannekoekenbakker’ in Slijk-Ewijk!!.

De Zonnebloem Afdeling Elst.

De afdeling Elst kent meer dan 35 vrijwilligers die via bezoekwerk het contact met onze gasten onderhouden om zo hun verbinding met de buitenwereld in stand te houden. Diverse keren per jaar worden er activiteiten voor onze gasten georganiseerd.

Lijkt het u leuk om (bijv.) een keer per week een van onze deelnemers te bezoeken, of om mee te helpen bij de organisatie van onze activiteiten? U bent meer dan welkom!!

Of misschien hebt u ook wel interesse om gast van De Zonnebloem Afd. Elst te worden? Neem hierover dan contact op met Lidy (0481-373504) of Emmy (0481-375228). Zij zullen u hierover graag nader informeren.

Meer berichten