Alleen maar gezelligheid in Huiskamer van Elst
Alleen maar gezelligheid in Huiskamer van Elst (Foto: Eddie van Hattum)

Huiskamer Elst zoekt enthousiaste gastvrouwen/-heren

Sinds anderhalf jaar zetelt de ‘Huiskamer van Elst’ iedere donderdagochtend in de Bibliotheek aan het Europaplein in Elst. Er is gelegenheid een krant, tijdschrift of boek te lezen en het is vooral de plek voor gezelligheid, een goed gesprek of nieuwe contacten aan te knopen. Koffie of thee wordt altijd geschonken, iedereen is welkom en is vrij om te komen en te gaan. De Huiskamer van Elst is ook de plek waar bezoekers op de hoogte kunnen worden gebracht van andere activiteiten in Elst. Bezoekers uit Driel en Heteren zijn ook van harte welkom. Buslijn 556 stopt ook op donderdagochtenden voor de deur zodat het centrum van Elst (met weekmarkt) en de Huiskamer goed bereikbaar zijn.

Gezien de grote belangstelling wil de Projectgroep Sociaal Ontmoeten in Elst het aantal gastvrouwen/-heren uitbreiden zodat volgens rooster kan worden gewerkt en eenvoudig onderling kan worden geruild.

Belangrijke taken zijn het aandacht geven aan bezoekers en waar nodig bezoekers met elkaar in contact brengen. Ook het verzorgen van de koffie en thee behoort tot de taken van de gastvrouw of gastheer. Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden zich bijvoorbeeld eens per 2 weken een donderdagochtend in een team van 3 of 4 personen in te zetten voor bezoekers.

Bent u geïnteresseerd? Bel 06 12465542, e-mail naar huiskamervanelst@gmail.com of kom op een donderdagochtend tussen 10 en 12 uur naar de Bibliotheek aan het Europaplein in Elst.

Meer berichten