kano, Fleur die naar Afrika gaat en Dirk Zwart de kanoër.
kano, Fleur die naar Afrika gaat en Dirk Zwart de kanoër. (Foto: zwart)

Zwart kanoot voor Afrika.

Al jaren droomt hij er van, de 108 km lange Linge af te peddelen met de kano. Dirk Zwart woont al zijn hele leven aan de langste rivier van Nederland. Toen zijn nichtje, Fleur Hasebos, vertelde weer naar Zuid-Afrika te gaan, zag hij dit als HET moment. Zomaar 108 km kanoën wilde hij niet, maar de kanotocht gekoppeld aan de ontwikkelingsorganisatie waar Fleur vanaf half augustus 4 maanden zal gaan stage lopen, klonk als muziek in de oren. Op 7 augustus zal Dirk beginnen met zijn kanotocht van Doornenburg naar Gorinchem. Hij verwacht 3 dagen onderweg te zijn en zal dan ook 2 keer overnachten. De tweede nacht misschien bij de hoofdsponsor van het project: B&B Linge Lodge te Asperen.

Met deze kanotocht hopen ze geld in te zamelen voor Sinani. Dit is een Christelijke organisatie die de lokale bevolking helpt bij de opvang en scholing van wees- en andere kwetsbare kinderen. Uw donatie zal worden besteed aan het trainen van lokale Care Workers en aan maaltijden voor de kinderen.

Aangezien Fleur zelf naar het Zuid Afrika gaat en bekend is met zowel de organisatie als de mensen die er werken, komt al uw geld gegarandeerd op de goede plek terecht.

U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer: NL72 RABO 0304 0066 53 ten name van F.I. Hasebos met vermelding KANOTOCHT ZUIDAFRIKA.

Meer weten over Sinani, kijk op de website: sinani.org

Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Wilt u op de hoogte blijven van de kanotocht en de stage in Zuid Afrika, volg hen dan via social media:

Facebook: Zwart kanoot voor Afrika

Instagram: Zwart kanoot voor Afrika

Zoek op #ZwartkanootvoorAfrika

Geen social media maar wel geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar:zwartkanootvoorafrika@outlook.com

Meer berichten