Foto: Persgroep

Proeflessen fijnschilderen

Elst - Ontdek uw talent, iedereen kan leren schilderen. Overtuig u zelf door een gratis proefles 'realistisch fijnschilderen' bij te wonen.
Voorafgaand aan de opleiding die in september weer van start gaat, organiseert Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst een aantal proeflessen. Deze zijn bedoeld om u kennis te laten maken met realistisch fijnschilderen. Tijdens de les schildert u een stilleven in olieverf, dat u na afloop mee naar huis kunt nemen. U ontvangt alle info over de opleiding.
De proefles is gratis, de kosten voor de materialen: 10 euro. De data: donderdag 22 augustus, 18.30 uur, vrijdag 23 augustus, 9.30 uur, vrijdag 23 augustus, 13.30 uur, zaterdag 24 augustus, 9.30 uur; zaterdag 24 augustus, 13.30 uur. De proeflessen duren circa 2,5 uur.
U kunt zich voor één van deze workshops telefonisch of per mail aanmelden: 085-1302757, info@fijnschilderen.nl. Adres: Bemmelseweg 81H in Elst.
Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst is met ruim 700 leerlingen en een team van twintig vakkundige docenten de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een toonaangevende schilderacademie. Naast het creëren van fraaie werken ligt het accent vooral op de ambachtelijke kant met de bijbehorende technieken. Het doel van de academie is om de klassieke schilderkunst voor een brede groep mensen toegankelijk te maken. Uit het hele land komen cursisten, jong en oud, met of zonder ervaring, de lessen bijwonen, die op een inspirerende en klassikale wijze in kleine groepen worden gegeven. De academie, met de hoofdvestiging in Deventer, heeft een zestal vestigingen in het land.

Meer berichten