Ontmoeting bij 'De camping'

Slijk-Ewijk, Op woensdag 21 augustus vond er een mooie ontmoetingsactiviteit plaats bij camping "De camping". georganiseerd door opbouwwerker van Sociaal Kernteam in samenwerking met de buurtsportcoach van Forte Welzijn.
Het is een zonnige woensdag ochtend bij mini camping "De camping". Voor een kleine groep inwoners, voornamelijk senioren uit de kernen Herveld-Andelst. is er een ontmoetingsactiviteit georganiseerd op de camping, door Masha Gromova-Rensink, opbouwwerker van het Sociaal Kernteam (SKT) en Loesan Bottema van Overbetuwe Beweegt van Forte welzijn. Na de activiteit van Loesan sluit Augusto Titarsole aan om gitaar te spelen voor de gasten en Janneke van Oorschot, eigenaresse van "De camping", heeft voor de gastvrijheid gezorgd deze ochtend.
Janneke heeft haar camping opengesteld voor deze activiteit , omdat ze graag iets voor deze doelgroep wilt betekenen en haar steentje wilt bijdragen aan een groter geheel.
De vragen van deze doelgroep zijn uiteenlopend. Veelal gaat het over het voorkomen van eenzaamheid, het ontmoeten van andere mensen en sociaal actief blijven.
Tijdens de koffie en thee wordt er informatie gegeven door Marianne Van Brandenburg, vrijwillige medewerker van de SKT, over de verschillende mogelijkheden in buurt.
De groep is zeer enthousiast en staat open voor toekomstige ontmoetingsactiviteiten die er wellicht gaan komen.

Deze ontmoetingsactiviteit is de eerste in deze samenwerking.

Meer berichten