Lied voor Home-Start in WaterGoed

VALBURG - Op donderdagavond werden de vrijwilligers van Home-Start Overbetuwe gastvrij onthaald bij WaterGoed in Valburg. Zij vierden daar hun jaarlijkse uitje voor de brandende kachel in de Jachtkamer. Er werd gezongen onder leiding van Geertjan Aleven die zich verdiepte in het werk van Home-Start vrijwilligers en er een lied over schreef.

Vrijwilliger: ´Het lied Je hebt een groot hart is echt een cadeautje. Neem bijvoorbeeld de zin: Al die mooie mensen met allemaal hun eigen waarde, je doet het eigenlijk samen, het is heel gelijkwaardig. Maar ook: Je bent een mooi mens, je hoeft niet hard te werken. Met een blik een woord of met een arm laat jij je liefde merken. Dat raakt mijn kern, maar ook dat van Home-Start. Ik weet zeker dat ik de tekst er nog regelmatig bij zal pakken!’

Behalve voor de ruimte voor de zangworkshop, verzorgde WaterGoed ook het diner. Aan een lange, gezellige tafel werd er genoten van een samengesteld menu. De mix van zang en eten zorgde voor een avond waarbij ruimte was voor verdieping en ontspannen samen zijn.

Bedankt
De avond kwam mede tot stand met behulp van Beursvloer Oost-Betuwe, waar de Oost-Betuwse Uitdaging vraag en aanbod van verenigingen en ondernemers bij elkaar bracht. Oost-Betuwse Uitdaging, WaterGoed en Geertjan Aleven van Hart en Hoofd: Hartelijk bedankt namens de vrijwilligers en coördinatoren van Home-Start Overbetuwe!

Meer berichten