Foto: Finn

Cursus fotobewerking in Elst

U, als enthousiast “digitaal” fotograaf, maakt vast ook foto’s waarvan u zegt dat er wat aan te verbeteren valt. Een uitsnede zou mooier zijn, de horizon staat scheef of het evenwicht schaduw en licht kan beter. Het is zo maar een greep uit de wensen.

Elst - Bent u dan uiteindelijk tevreden, stopt u de foto’s dan in een digitale map op uw PC, laptop of usb stick? Waarschijnlijk niet. Wat is er mooier om de foto’s te laten zien in een diapresentatie, een serie afdrukken of om de foto’s te gebruiken in documenten zoals brieven, folders en dergelijke. Misschien wilt u zelfs wel een eigen fotosite. Het presenteren van uw foto’s valt helaas buiten het bestek van deze basiscursus.

In deze cursus van Forte Fit wordt gewerkt met een aantal basisfuncties van het (gratis) fotobewerkingsprogramma GIMP. Deze software is geschikt voor zowel de beginner die op termijn meer wil als voor de gevorderde fotobewerker. Veel oefenen is echter een vereiste!

De cursus is grofweg opgebouwd uit drie delen, verspreid over 10 avonden van 2 uur. Hierbij zal het zwaartepunt liggen op de onderdelen corrigeren en bewerken van gemaakte foto's op de computer tot nieuwe afbeeldingen.

Wat: Fotobewerking met Gimp
Waar: “De Wieken” in Elst
Wanneer: vanaf begin okt 2019
Cursusduur: 10 avonden van 2 uur
Cursusprijs: € 75,- vanaf 6 deelnemers
Docenten: Tjeerd de Jong en George Pfister

Heeft u interesse in deze cursus dan kunt u contact op nemen met:
Koos de Bondt, tel. 06-44606844
E-mail: computer.fortefit@fortewelzijn.nl
Site: https://www.fortefit.nl/

Meer berichten